Home Vers van de pers De dag na de dood van Prince deed Bruce Springsteen dit op...

De dag na de dood van Prince deed Bruce Springsteen dit op het podium – wat een eerbetoon aan een legende

Op 21 april vorig jaar overleed de legendarische kunstenaar en zanger Prince. Details over de oorzaak van zijn dood zijn nog steeds niet volledig geweten, en de wereld rouwde massaal door herinneringen op te halen en concerten ter ere van de overleden zanger te bezoeken.

Bruce Springsteen eerde Prince voor een uitverkochte concertzaal Barclays in Brooklyn, New York. Helaas was dit al de derde keer in dat jaar dat Springsteen hulde bracht aan een van zijn vrienden uit de muziekwereld, want zowel David Bowie als Glenn Frey overleden ook in 2016.

The Boss toont hier zijn respect voor Prince en zijn muzikale bijdrage aan de wereld, en we krijgen kippenvel van zijn versie van “Purple Rain”. Als je deze video mooi vindt, moet je zeker ook kijken naar de fantastische vertolking van Purple Rain door Adam Levine.

En vergeet deze video niet te delen met je vrienden als je het eerbetoon van Springsteen net zo waardeert als wij! Het is ondertussen weeral meer dan een jaar geleden!