Home Vers van de pers De hond werd gestolen – zeven maanden later wordt ze eindelijk herenigd...

De hond werd gestolen – zeven maanden later wordt ze eindelijk herenigd met haar baasje!

Wij kunnen er niet aan denken hoe verschrikkelijk het zou zijn als we een huisdier zouden kwijtraken. Het zou een hel op aarde zijn. Vooral als je niet weet was er met je huisdier gebeurt is, je blijft hoop houden.

De man uit de onderstaande video heeft die nachtmerrie meegemaakt, meldt The Dodo. Zijn hond genaamd Mary Jane werd gestolen en logischerwijze was hij er kapot van.

De hond kwam zeven maanden later op een of andere manier terecht in de handen van Collier County Domestic Animal Services Department. De hond kon uiteindelijk geadopteerd worden en zodoende kwam het baasje erachter. Hij nam natuurlijk meteen contact op.

In de onderstaande video is de hartverwarmende reünie tussen de hond en haar baasje te zien.  Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

In de onderstaande video is de hartverwarmende reünie tussen de hond en haar baasje te zien.  Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!