Home Vers van de pers Het huis staat in brand en de baby ligt nog binnen –...

Het huis staat in brand en de baby ligt nog binnen – dan ontdekken ze voor heldenactie de hond heeft uitgevoerd!

Als je ooit een hond hebt gehad dan weet je dat het ontzettende loyale en lieve dieren zijn. Niet veel mensen kunnen claimen dat ze zo goedaardig zijn als honden. Sommige mensen hebben zelfs hun leven aan deze viervoeters te danken. Het gezin Poremski weet daar alles vanaf.

Erika Poremski was even naar buiten gegaan. Toen ze terug kwam, zag ze dat haar huis in brand stond. Erika rende meteen naar binnen om haar dochter Viviana ,van 8 maanden oud, te redden, maar ze kwam niet door de vlammen heen.

De buren haastte zich naar binnen en deden eveneens hun best om het meisje te redden. Zonder succes echter, schreef the Independent.

Facebook / Baltimore City Fire Department

 

Gelukkig was er een redder in nood: de hond van het gezin genaamd Polo. De hond had gemerkt dat er iets goed mis was. Hij was tijdens de brand naar Viviana gegaan en had haar met zijn leven beschermt. Toen de brandweerlieden naar binnen gingen om de baby te redden zagen ze de hond naast Viviana liggen.

WBAL

De hond had de baby beschermt door als een schild voor haar te gaan liggen. Viviana had brandwonden op 19% van haar lichaam, maar overleefde het voorval door de opoffering van Polo. Polo was zwaargewond geraakt en overleed voordat brandweerlieden hem konden redden.

Bron: GoFundMe

Polo is een echte held. Hij heeft zich leven gegeven om zijn gezin te beschermen. Viviana was er slecht aan toe, maar ze heeft het overleeft.

Facebook: Erika Lynn

Het voorval gebeurde vorig jaar. We mogen deze ongelofelijke heldenactie van Polo niet vergeten. Er werd toentertijd een inzamelactie gestart op GoFundMe zodat het gezin de ziekenhuiskosten en kosten na de brand konden dekken.

Zonder Polo was dit verhaal heel anders afgelopen. Polo is een echte held. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook om deze held te vieren!