Home Vers van de pers Man neemt foto’s van bos in Noorwegen – resulterend filmpje laat één...

Man neemt foto’s van bos in Noorwegen – resulterend filmpje laat één jaar in 40 seconden voorbij komen!

De Noor Eirik Solheim woont nabij Oslo in een bosrijke omgeving. Vanuit zijn woning heeft hij een prachtig uitzicht op een bos.

In 2005 besloot Eirik foto’s vanuit zijn raam te maken van alle vier de jaargetijden. Van die foto’s maakte hij daarna een time-lapse video. Het resultaat was zo indrukwekkend, dat hij besloot het nogmaals te doen, alleen dan in een hogere resolutie en vanaf het balkon.

Eirik Solheim

Regelmatig maakte Eirik meerdere foto’s op een dag van dezelfde locatie gedurende één jaar. Ook van deze foto’s maakte hij een time-lapse video. Het verbluffende resultaat is in het filmpje hieronder te zien.

Het is prachtig mooi om alle jaargetijden op deze manier voorbij te zien komen. In een oogopslag is duidelijk in welk seizoen de foto is genomen. Bekijk zelf het eindresultaat en laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties op Facebook!