Home Geen categorie Mensen op straat geloven hun ogen niet als ze zien wat er...

Mensen op straat geloven hun ogen niet als ze zien wat er uit de kruis van deze vrouw komt…

De 44-jarige relatie- en sekstherapeute Kim Anami heeft een bijzonder talent. Ze is een “vaginale Kung Fu meesters.” De Amerikaanse vertelt hoe ze hierop kwam: “15 jaar geleden leerde ik over de Taoïstische techniek van vaginatraining. Het komt erop aan om echte gewichten te heffen. Ik probeerde het een keertje uit en merkte al snel verschillende voordelen.” Nu is ze een ware pleitbezorgster van de techniek, en is ze ervan overtuigd dat elke vrouw het zou moeten proberen.

“Ik merkte algauw positieve effecten. Ik voelde me niet alleen vaginaal sterker, maar had ook meer en krachtigere orgasmes.” Met indrukwekkende foto’s bewijst ze haar kracht. Haar techniek is de volgende: Ze heft letterlijk gewichten tot vijf kilogram die met een koord aan haar vaginale spieren bevestigd zijn.

Kim meent dat heel wat vrouwen last hebben van een “zwakke vagina.” Vandaag haar programma met gewichten om de bekkenbodemspieren te trainen. Op die manier moeten vrouwen terug in harmonie met hun lichaam komen en hun seksuele energie opkrikken.Ze zegt: “Net zoals elke spier is de vagina zwakker als ze niet getraind wordt. Dit leidt tot gevoelloosheid en een verminderd libido.” Kim zegt dat haar trainingsmethode niet alleen leidt tot een beter seksleven, maar ook tot een strakkere huid en een gelukkiger leven.

Kim Anami reist ondertussen de hele wereld rond om vrouwen warm te maken voor haar techniek. Met haar fotoshoots wil ze elke vrouw overtuigen om het minstens een keertje te proberen. Want hoewel het soms harde trainingen zijn, heeft het “mijn leven drastisch veranderd.”


Ik zie het mezelf nog niet meteen doen, maar indrukwekkend is het wel. En misschien schuilt er wel enige waarheid in haar theorie. “Vagina Fu”, iets voor jou? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!