Home Vers van de pers Dronken vrouw doet het onmogelijke en doet staand plassen bij het mannen...

Dronken vrouw doet het onmogelijke en doet staand plassen bij het mannen toilet

Ze zeggen wel eens, als je moet, dan moet je. Voor deze vrouw gelde precies het zelfde. De vrouw die bij een wedstrijd van Dolphins vs. Jets football aanwezig was kon haar plas niet meer inhouden en besloot een snelle plasje te doen bij het mannen toilet. En dat niet zomaar – ze deed het gewoon staand! Op het internet wordt ze als een ware heldin ontvangen. Wat is er nou mooier dan een chick die met een biertje in haar hand + mooie rondingen gewoon in het mannen toilet staat te piesen?

Echter maakte ze wel gedragscode fout in het mannen toilet, je mag nooit naar de persoon naast je kijken hoe die aan het piesen is. Maar voor deze ene keer is het een uitzondering omdat het een vrouw is. Wat vinden jullie er van? Baas or NOT? Bekijk de beelden: