Home Vers van de pers Conor Mcgregor stormt kooi in om zijn vriend te feliciteren – maar...

Conor Mcgregor stormt kooi in om zijn vriend te feliciteren – maar als de scheidsrechter daar een stokje voor steekt draait hij door

De Notorious Conor Mcgregor is nog heerlijk aan het genieten van zijn miljoenen die hij gewonnen heeft tegen de partij Mayweather. Afgelopen nacht kwam hij kijken bij zijn collega Charlie Ward die zijn potje gewonnen had. Uit alle vreugde sprong hij de kooi in en besprong hij Charlie om hem te feliciteren. Echter vond de scheids dat niet zo prettig en duwde hem weg. Dat schoot bij Conor in het verkeerde keelgat.

Dan switcht zijn mood plots van een dolblije man naar een doorgedraaide psychopaat en dreigt de scheidsrechter aan te vallen. Gelukkig komen mensen zich er mee bemoeien en kan het niet te erg uit de hand lopen. Bekijk de beelden: