Home Geen categorie Vrouw leert tiener een lesje als hij haar jurkje omhoog trekt en...

Vrouw leert tiener een lesje als hij haar jurkje omhoog trekt en aan haar rondingen zit

Vrouwen worden wereldwijd nog vaak lastig gevallen door mannen die hun handen niet thuis kunnen houden. Dit probleem is iets waar vrouwen weinig aan kunnen doen. In de latino landen gaat het toch anders. Want de vrouwen daar laten niet zomaar met hun dollen. Deze tiener dacht haar jurkje omhoog te doen en aan haar billen te zitten.

Hij had echter alleen niet gedacht dat hij de verkeerde zou treffen, deze dame pakt de jongen keihard aan en leert hem een hard lesje. Een automobilist zag het voorval gebeuren en pakte zijn camera erbij en begon te filmen. Dit filmpje gaat nu als een lopend vuurt over het internet. Verdiende loon? Bekijk de beelden hier: