Home Vers van de pers Lil Kleine vertelt openhartig hoeveel geld hij per maand verdient en hoeveel...

Lil Kleine vertelt openhartig hoeveel geld hij per maand verdient en hoeveel hij spaart per maand

Rapper Lil’ Kleine geeft openhartig toe hoeveel geld hij verdient per maand, zo vertelde hij dit weekend in een interview met Radio 538.

Vanwege zijn hoge inkomen heeft hij zijn vader een verhuizing aangeboden. ‘Ik heb al tegen hem gezegd: “Kom, ga uit de Spaarndammerbuurt en ga lekker in Zuid wonen.” Maar hij wil niet weg. Hij vindt het geweldig daar.’

De rapper gaat naar eigen zeggen elke dag uit eten, draagt dure kleding en rijdt in mooie auto’s. Toch spaart hij wel. ‘Dat zit helemaal snor jongens. Ik heb een heel Joods team achter mij. Ik ben het zelf. Mijn manager is het, mijn advocaat is het, mijn fiscalist is het.’ Bekijk de beelden hieronder: