Home Geen categorie Dit bloedmooie meisje is de vriendin van een Feyenoord speler. Als je...

Dit bloedmooie meisje is de vriendin van een Feyenoord speler. Als je raad wie het is sta je verbaasd!

Therese Kofoed is de blonde vriendin van Nicolai Jørgensen, de spits van Feyenoord. Ze wordt in Denemarken – niet geheel ten onrechte – gezien als de meest sexy spelersvrouw van het land! Lees verder voor een paar heerlijke foto’s en we vertellen je welk SALARIS de Deense spits opstrijkt in De Kuip

Nikolai Jørgensen en zijn vriendin Theresa Kofoed hebben sinds 2013 een relatie. Ze ontmoetten elkaar in Kopenhagen, waar de aanvaller pas had getekend bij de plaatselijke FC, terwijl Theresa er bij elke wedstrijd kwam als cheerleader. In Denemarken werd ze destijds gezien als mooiste cheerleader van het land. Daarnaast speelde ze in videoclips en een realityshow. feysn